Στην τύχη τους οι πιο πολλές ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

HomeΠοδόσφαιροΑφιερώματα

Στην τύχη τους οι πιο πολλές ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Από τον Ερυθρόδερμο Με αφορμή την επίσκεψη μου σε ενα γηπεδάκι ερασιτεχνικής ομάδας για να κάνω μια προσπάθεια να παιξω μπάλα πραγματικά μου γεννήθηκ

Προγνωστικά Σαββάτου
Αφήστε επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ησυχία του
Στον δρόμο για το 6ο η Λίβερπουλ!!!!

Από τον Ερυθρόδερμο

Με αφορμή την επίσκεψη μου σε ενα γηπεδάκι ερασιτεχνικής ομάδας για να κάνω μια προσπάθεια να παιξω μπάλα πραγματικά μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα αλλά και μια περίεργη στεναχώρια, έχω ακούσει χιλιάδες φορές χρόνια πολλά τώρα υπεύθυνους αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου να λένε ότι πρέπει και είναι ανάγκη μεγάλη να προωθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (τρομάρα σας).

Το γήπεδο λοιπόν που βρέθηκα σήμερα βρίσκεται κάπου στην βόρεια Εύβοια.
Αγωνίζεται εκεί ομαδα ερασιτεχνικής κατηγορίας που μέχρι και πέρυσι έκανε φιλότιμη προσπάθεια να προωθηθεί στις τοπικές κατηγορίες.
Φέτος όμως τέλος γιατί τελείωσαν τα μαρούλια γιατί λόγω και εξωγεννών παραγόντων δεν μάζευε 11αδα γιατί γενικώς δεν υπάρχει όραμα θέληση και βοήθεια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Ένα γήπεδο όπου πλέον ούτε για ποδόσφαιρο δεν κάνει ούτε για να περπατήσεις παρατήθηκε στην τύχη του και στο έλεος του Θεού.
Όπως και πολλά άλλα ανά την Ελλάδα αφέθηκαν στην τύχη τους αλλά κατά τα άλλα οι κύριοι και κυρίες παράγοντες και μη κατα τα άλλα έχουν το βλέμμα στον ερασιτεχνικο αθλητισμό και στην ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό.
Καταρακωμένες και ερειπωμένες εγκαταστάσεις σύλλογοι ανήμποροι να αντέξουν στον καιρό απλά έχουν αφεθεί στην τύχη τους και με τα ευχολόγια καλα να κρατούν.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρελά η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0