Αφιέρωμα ομάδων: ” ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΛΙΜΟΥ “

HomeΑφιερώματαΑκαδημίες

Αφιέρωμα ομάδων: ” ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΛΙΜΟΥ “

Από τον Σταμάτη Β. Στη σημερινή στήλη του Πάμε Αθλητικά με τα αφιερώματα ομάδων  θα σας παρουσιάσουμε έναν νέο σύλλογο ο οποίος ιδρύθηκε μόλις πριν

Η Ελληνίδα Sex Symbol Μαρία Αλεξάνδρου πάλι μας ανέβασε….
Η Βίβιαν Καλπάκη το ταλέντο του βόλεϊ είναι εδώ κοντά μας…
Πανιώνιος με γεμάτο γήπεδο σήμερα!!!(vid)

Από τον Σταμάτη Β.

Στη σημερινή στήλη του Πάμε Αθλητικά με τα αφιερώματα ομάδων  θα σας παρουσιάσουμε έναν νέο σύλλογο ο οποίος ιδρύθηκε μόλις πριν 1 χρόνο το 2018 σε δύσκολες εποχές και με πολλά ρίσκα, αλλά δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικά!!!

Ο λόγος,  για τον νέο όπως έγραψα και πιο πάνω σύλλογο του Αλίμου την παιδική ομάδα ” Διαμάντια Αλίμου “!!!

Ένας από τους λόγους που κάνουμε αφιέρωμα σήμερα σε αυτό τον παιδικό σύλλογο τα “Διαμάντια Αλίμου ” είναι γιατί αυτός ο σύλλογος ναι μεν έχει μόνο έναν χρόνο ύπαρξης οπότε πρέπει να τον στηρίξουμε να διατηρηθεί ,αλλά και γιατί  έχει ήθος και στόχο τα παιδάκια που αγωνίζονται να είναι πρώτα από όλα άνθρωποι με σωστά πρότυπα και μετά να γίνουν ποδοσφαιριστές!!

Ο παιδικός σύλλογος Διαμάντια Αλίμου αν και νέος έχει την ιστορία του αφού μέρα με την μέρα, με τους αγώνες, τις προπονήσεις ο κόσμος την μαθαίνει την θαυμάζει και τα παιδάκια που αγωνίζονται τους αρέσει και διασκεδάζουν, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το μοτίβο της ομάδας και αυτό που προσπαθούν να περάσουν οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικότερα ο προπονητής της στους μικρόυς ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι το ” ευ αγωνίζεσθαι “!!!

Επίσης όπως μας είπε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας Κώστας Απέργης ο παιδικός σύλλογος Διαμάντια Αλίμου λειτουργεί με βάση τις νέες έρευνες πολυπλευρικότητας!!!

Πρόεδρος της ομάδας ο κύριος Μάρκος Απέργης με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο καθώς η ζωή του είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός!!!

Πρώην πρόεδρος της Νίκης Αλίμου ο κύριος Μάρκος μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου και όχι μόνο που με την τεράστια του εμπειρία θα βοηθήσει τον παιδικό σύλλογο όσο κανένας άλλος.

Προπονητής της ομάδας ο πολύ καλός σαν άνθρωπος και σαν προπονητής φυσικά Κώστας Απέργης.

Ο Κώστας κατά τα παιδάκια κύριος Κώστας λοιπόν, έχει συμβάλλει τα μέγιστα έτσι ώστε ο παιδικός σύλλογος Διαμάντια Αλίμου μέσα σε 1 χρόνο να αποκτήσει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα και σεβασμό από ομάδες που έχουν πολλά χρόνια ίδρυσης!!!

Πάνω από όλα είναι σωστός παιδαγωγός και αυτό έχει βοηθήσει την ομάδα και ειδικότερα τα παιδάκια να είναι όλα σαν μια μεγάλη οικογένεια και αυτό το έχει καταφέρει να το κάνει και στους γονείς των παιδιών!!!

Μετά έρχεται το ότι είναι τρομερός στην δουλειά του και ότι μαθαίνει πολλά πράγματα στους μικρούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές!!!

Ο Κώστας είναι προπονητής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε Ακαδημίες και γυμναστής σε σχολεία προσχολικής ηλικίας!!

Το μέλλον του συλλόγου αυτού εμένα πάντως μου φαίνεται ότι θα είναι λαμπρό και το εύχομαι γιατί αυτός είναι ο αθλητισμός το να μαθαίνουν στους μικρούς ποδοσφαιριστές να έχουν ήθος και μετά ποδόσφαιρο!!!

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει οι ομάδες να φτιάχνονται με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό όπως ο κύριος Μάρκος και ο Κώστας στα Διαμάντια Αλίμου!!!

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΛΙΜΟΥ” ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ  ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ!!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0