Τίμησαν τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου

HomeΜπάσκετΑφιερώματα

Τίμησαν τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου

Από τον Σταμάτη Β. Οι φίλοι του Πανιωνίου δεν ξεχνάνε και ειδικά τον δικό τους Μπόμπαν Γιάνκοβιτς . Συγκίνηση προκάλεσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου

Λάρισα – Πανιώνιος 0-0
Με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων σήμερα ο Πανηλειακός φιλικό
Μουντιάλ Ρωσίας 2018: Οι όμορφες παρουσίες είναι εκεί και βάζουν φωτιές….

Από τον Σταμάτη Β.

Οι φίλοι του Πανιωνίου δεν ξεχνάνε και ειδικά τον δικό τους Μπόμπαν Γιάνκοβιτς .

Συγκίνηση προκάλεσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου και συγκεκριμένα από την “Λέσχη Φίλων Πανιωνίου” που δεν ξέχασαν τον δικό τους Μπόμπαν. Αντιπροσωπεία των οπαδών της   Λέσχης Φίλων Πανιωνίου βρέθηκε στο μνήμα του Μπόμπαν και τίμησαν την μνήμη του όπως του αρμόζει.

Η συγκινητική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου:

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε όταν φωνάζουμε το όνομά σου.. Δεν υπάρχουν λόγια να σε ευχαριστήσουμε για την υπερηφάνεια που μας χάρισες…

28/6/2006-28/6/2020

14 χρόνια τώρα..
ΜΠΟΜΠΑΝ Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου παραβρέθηκε στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης όπου και τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη του τεράστιου Μπόμπαν.

Υ.Γ: Μετά λύπης μας μάθαμε σήμερα ότι καποιοι “άνθρωποι” μπήκαν σε ανύποπτο χρόνο στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης και έκλεψαν κασκόλ από τάφους Πανιώνιων!!! Το ήθος μας και η αξιοπρέπειά μας δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με τέτοια υποκείμενα..
Παρακαλούμε όπως μπήκατε και τα πήρατε, με τον ίδιο τρόπο να ξαναμπείτε και να τα βάλετε στην θέση τους. Χωρίς να το καταλάβει κανείς. Γιατί αν το καταλάβει….

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0