Οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο Βόλεϊ ανδρών & γυναικών

HomeΒόλεϊΟλυμπιακός Σ.Φ.Π.

Οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο Βόλεϊ ανδρών & γυναικών

Απο τον Μανιογνώστη Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων Βόλεϊ, σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Έναρξη συνεργασίας ΑΡΗ και Γιώργου Κολτσιδά
«Πατάνε» γκάζι με FMS! (photos)
Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ 0-0

Απο τον Μανιογνώστη

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων Βόλεϊ, σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο!

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, θα αγωνιστεί στο CEV Cup, απευθείας στον γύρο των 32, απέναντι στον ηττημένο που θα προκύψει από τον αγώνα της Λευκορώσικης Shakhtior Soligorsk, με την Γερμανική United Volleys Frankfurt, για τα προκριματικά του CEV Champions League. O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρέντη το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός εκτός έδρας 4-6 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο CEV Challenge Cup, ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό απέναντι στην Chev Diekirch από το Λουξεμβούργο. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρέντη το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στο Λουξεμβούργο 13-15 Νοεμβρίου. Όλα αυτά όμως, ενδέχεται να αλλάξουν, αν ο νικητής του Βαλκανικού Κυπέλλου (διεξάγεται τον Σεπτέμβρη), είναι ομάδα από την Σερβία, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αλλάξουν θέσεις και ο Ολυμπιακός να βρεθεί αντιμέτωπος στις ίδιες με τις παραπάνω ημερομηνίες, με τον νικητή του Βαλκανικού (ομάδα από Σερβία) και η Chev Diekirch να περάσει χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο και να βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που πήρε την θέση της Bursa BBSK, την Aydin BBSK επίσης από την Τουρκία.

COMMENTS

WORDPRESS: 0