Θλίψη στον Άρη: «Έφυγε» ο Γιάννης Ψηφίδης

HomeΥπόλοιπα Αθλήματα

Θλίψη στον Άρη: «Έφυγε» ο Γιάννης Ψηφίδης

Πένθος στην οικογένεια του Άρη, καθώς ο επί πολλά χρόνια παράγοντας των «κιτρίνων, Γιάννης Ψηφίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή.

To P.I.C.K. ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Πάτρα
Δεν προσλαμβάνει η Petronas Yamaha τον Ντοβιτσιόζο
Πόλο: Ανακοίνωσε Γωνιωτάκη ο Απόλλωνας

Ο Γιάννης Ψηφίδης ήταν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη την 4ετία 2015-1019, ενώ υπήρξε και στέλεχος της ΠΑΕ. Ήταν αδερφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, Βασίλη Ψηφίδη και ήταν πάντοτε ένας πιστός «στρατιώτης» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών λόγω καρδιακού επεισοδίου.

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

COMMENTS

WORDPRESS: 0