Επιστροφή Ντομενικάλι στην F1

HomeFormula 1

Επιστροφή Ντομενικάλι στην F1

Ο Στέφανο Ντομενικάλι επιστρέφει στην F1 αυτή την φορά όχι στην ομάδα της Ferrari αλλά ως διευθυντής της Formula 1

H Renault είναι… πρόθυμη να προμηθεύσει κινητήρες στη Red Bull
Formula 1: Νίκη για Χάμιλτον στην Τοσκάνη
Formula 1: Ασταμάτητος ο Χάμιλτον στην Ρωσία

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Στέφανο Ντομενικάλι, μια ισχυρή προσωπικότητα στον κόσμο των αγώνων καθώς ήταν ο επικεφαλής της Ferrari για αρκετά χρόνια, θα αντικαταστήσει  τον Τσέις Κάρεϊ στην διοίκηση του αθλήματος της Formula 1, όπου βρίσκεται εκεί από το 2017, όταν και η Liberty Media αγόρασε το σπορ και μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος σε πολλά ζητήματα που υπήρχαν από την προηγούμενη διεύθυνση.

Ο Ντομενικάλι σήμερα είναι 55 ετών και έχει ισχυρές σχέσεις με τον Ρος Μπράουν, διευθύνων σύμβουλο της F1 και τον Ζαν Τοντ, πρόεδρο της FIA. Γεννήθηκε στην Ίμολα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και μπήκε στον κόσμο της Ferrari το 1991. To 2007 έγινε επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας.

Γενικότερα το βιογραφικό του είναι γεμάτο καθώς αφού έφυγε από τη Formula 1, συνεργάστηκε με τo Volkswagen Group και πιο συγκεκριμένα, με την Audi, που του έδωσαν την αρμοδιότητα του CEO στη μάρκα της Lamborghini. Η ιστοσελίδα RaceFans προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Liberty Media προκειμένου να μάθει το δικό τους σχόλιο, ωστόσο δεν δέχτηκαν να πουν τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμα και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα.

COMMENTS

WORDPRESS: 0