Στα πράσινα από του χρόνου οι δύο Aston Martin

HomeFormula 1

Στα πράσινα από του χρόνου οι δύο Aston Martin

Με το κλασσικό χρώμα ‘’British Racing Green’’ θα τρέχουν από του χρόνου οι δύο Aston Martin σε σχέση με τις φετινές Racing Point, όπως αποκάλυψε ο ένας οδηγός της Λάνς Στρόλ.

Τα 6 σημαντικότερα ρεκόρ του Χάμιλτον
Από το 2021 στην Άστον Μάρτιν ο Φέτελ
Formula 1: Pole position με 1-2 για Mercedes

Όπως είναι γνωστό στον κόσμο της Formula 1, η Racing Point του χρόνου θα μετονομαστεί σε Aston Martin F1, και όπως αποκάλυψε ο Λάνς Στρόλ το χρώμα θα είναι πράσινο. «Νομίζω ότι τα αυτοκίνητα θα βαφτούν σε κλασικό πράσινο χρώμα British Racing Green. Αυτό θα δείχνει σίγουρα cool. Είμαι πολύ αναστατωμένος και χαίρομαι ήδη γι αυτό».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Ferrari και θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Πέρεθ στην ομάδα.

Το ερώτημα είναι βέβαια, πώς θα αντιδράσει η αυστριακή εταιρεία BWT που είναι βασικός χορηγός της ομάδας και δηλώνει υπέρ του ροζ χρώματος.

Μία ιδέα πάντως της εξωτερικής εμφάνισης της Aston Martin του 2021 μας δίνει ο γραφίστας Μαρκ Άνταρ με τα ψηφιακά σχέδιά του, τα οποία παρουσιάζουμε στο άρθρο μας.

Ο Στρολ ανέφερε επίσης, ότι ήρθε ήδη σε επαφή με τον μελλοντικό teammate του, Σεμπάστιαν Φέτελ. Όπως δήλωσε ο νεαρός Καναδός, «χτύπησα στο Μουτζέλο την πόρτα του Motorhome του και του έδωσα το χέρι, για να τον υποδεχθώ στην ομάδα».

Στην Aston Martin εργάζονται με φουλ ρυθμούς, καθώς όπως φαίνεται έχουν υψηλούς στόχους για του χρόνου. Η βρετανική ομάδα έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τον αριθμό του προσωπικού της κατά 25%, ενώ θα μετακομίσει στο νέο της –και αισθητά μεγαλύτερο- εργοστάσιο τον Αύγουστο του 2022.

Ο διευθυντής της νυν Racing Point και μελλοντικής Αston Martin, Ότμαρ Στσάφναουερ, δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «τώρα κοιτάμε για έναν υπερσύγχρονο προσομοιωτή, αν και ο σημερινός δικός μας δεν είναι οπωσδήποτε ξεπερασμένος. Υπάρχουν χιλιάδες μικρά πράγματα, που θα κάνουν το αυτοκίνητο γρηγορότερο. Αυτό μου δίνει μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Θα βελτιωθούμε».

 

Το Νούμερο Ένα της ομάδας αναφέρθηκε εκτεταμένα και στην ένταξη του Φέτελ στην Aston Martin λέγοντας τα εξής: «Δεν βρίσκεις κάθε ημέρα στην αγορά έναν τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή και νομίζω ότι είναι σωστή η απόφαση της Aston Martin να ποντάρει στην εμπειρία του, δηλαδή την εμπειρία να έχεις δουλέψει και να έχεις οδηγήσει για κορυφαίες ομάδες. Και αυτό θέλει να είναι και η Aston Martin. O Σεμπάστιαν θα ανεβάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρει μαζί του την εργασιακή νοοτροπία ενός παγκόσμιου πρωταθλητή και ότι θα ωφεληθούμε όλοι από αυτό. Επίσης θα είναι ένας σπουδαίος μέντορας για τον Λανς. Είναι υπέροχο, που μπορεί να μάθει από έναν πιλότο, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1».

COMMENTS

WORDPRESS: 0