Σε δωρεά 5.000 κράνων για την οδική ασφάλεια προχώρησε το ίδρυμα Μίκαελ Σουμάχερ

HomeFormula 1In Motion

Σε δωρεά 5.000 κράνων για την οδική ασφάλεια προχώρησε το ίδρυμα Μίκαελ Σουμάχερ

Σε δωρεά 5.000 κρανών προχώρησε τo ίδρυμα ‘’Keep Fighting’’ του Μίκαελ Σουμάχερ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Fia action for road safety» για την οδική ασφάλεια σε χώρες, όπου γίνονται μετακινήσεις μεγάλου μέρους του πληθυσμού –αλλά και μεταφορές αγαθών- με δίκυκλα.

Ο Μπότας την pole position στην Ίμολα
Γκαντέμη χαρακτήρισε τον Μπινότο ο Φέτελ
«Σουμάχερ και Χάμιλτον μοιράζονται θεϊκό ταλέντο»

To ίδρυμα ‘’Keep Fighting’’ του Μίκαελ Σουμάχερ δώρισε 5.000 κράνη μοτοσικλετιστών στο πλαίσιο της καμπάνιας «Fia action for road safety» για την οδική ασφάλεια σε χώρες, όπου γίνονται μετακινήσεις μεγάλου μέρους του πληθυσμού –αλλά και μεταφορές αγαθών- με δίκυκλα.

Ο στενός δεσμός μεταξύ των δύο ανδρών του Ζαν Τοντ και του Μίκαελ Σουμάχερ, από τότε που συνεργάστηκαν στην Ferrari και οδήγησαν την ομάδα σε ατελείωτες επιτυχίες, οδήγησε σε αυτή την κοινή ενέργειά τους.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία βοηθά η FIA να εφοδιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μοτοσικλετιστές με ασφαλή και οικονομικά προσιτά κράνη και στόχος της είναι να προκειμένου να μπορούν να αποκτηθούν ευκολότερα από πολίτες φτωχών χωρών κυρίως και είδη πραγματοποιούνται πιλοτικά προγράμματα,  στην Ινδία, την Τανζανία και τη Τζαμάικα.

Ο σχεδιασμός του παραπέμπει στα θρυλικά κόκκινα κράνη του ‘’Σούμι’’ όταν έτρεχε στη Formula 1 με την ομάδα της Ferrari.

«Η χρήση κράνους είναι απλά στοιχειώδης, όταν πρόκειται για ασφάλεια στην κυκλοφορία. Είμαι πολύ ευγνώμων στο ίδρυμα ‘’Keep Fighting’’ που είναι ο πρώτος συνεργάτης αυτού του προγράμματος και ελπίζω, ότι θα το ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι συνεργάτες», δήλωσε ο Zαν Τοντ.

«Ανέκαθεν ήταν ζήτημα καρδιάς για τον Μίκαελ περισσότερη ασφάλεια στα κράνη μέσω καλύτερης τεχνολογίας ή –όπως σε αυτή την περίπτωση- μέσω μεγαλύτερης διαθεσιμότητας. Με τη δωρεά ελπίζουμε, να προσδώσουμε παγκόσμια δυναμική σε αυτό το εγχείρημα». δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, προχωρώντας στις εξής δηλώσεις.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0