Έξι αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα

HomeΠόλο

Έξι αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι αποχώρησαν έξι παίχτες. Αλλαγές στο ρόστερ της νέα σε

Δύσκολα πράγματα για τον Φαν Χααλ!!
Ο Μουρίνιο θέλει αυτή η μεταγραφή να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο
Απέκτησε τον Μπρουκς η Μπόρνμουθ

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι αποχώρησαν έξι παίχτες.

Αλλαγές στο ρόστερ της νέα σεζόν ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης:

“Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με τους αθλητές Φωκά Γιώργο, Γρηγοριάδη Ιάσονα, Παπάκο Γιάννη, Καστανάκη Θοδωρή και Lekic Djordje οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας.

Τους ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους, καθώς, συνέδεσαν το όνομα τους με την πολύ καλή πορεία της ομάδας μας, στην πρώτη συμμετοχή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσωπική και αθλητική τους πορεία.

Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον αρχηγό της ομάδας μας Χριστόφορο Δερμιτζάκη που αποφάσισε να «κρεμάσει» το σκουφάκι, ολοκληρώνοντας την αθλητική του καριέρα.

Ο Χριστόφορος αγωνίστηκε στην ομάδα μας δύο χρόνια, το 2017 κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στην Α1 και το 2018 αρχηγός της ομάδας, στην πρώτη παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και ευελπιστούμε  να τον έχουμε σύντομα, από άλλο πόστο, κοντά στην ομάδα.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0