Βιτέλλας: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι του Απόλλωνα»

HomeΠόλο

Βιτέλλας: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι του Απόλλωνα»

Ο πολίστας του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Βιτέλλας παραχώρησε συνέντευξη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο, και μίλησε για τους στόχους του Απόλλωνα, αλλά και την πανδημία.

Ο Δερμιτζάκης στην ΑΕΚ
Σε καραντίνα τέθηκε η εθνική πόλο ανδρών της Κροατίας
Πρωταθλήτριες για 10η φορά οι ερυθρόλευκες!!!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως ήταν η πρώτη σου σεζόν με το σκουφάκι του Απόλλωνα και ανυπομονείς για την επόμενη;

Κωνσταντίνος ΒιτέλλαςΟ Απόλλων Σμύρνης αποτελεί έναν από τους υγιέστερους συλλόγους με τεράστια ιστορία πίσω του. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν καθώς και με τους συμπαίκτες μου ήταν άψογη, γεγονός που αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την παραμονή μου στην ομάδα.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποια είναι η άποψή σου για όλα αυτά που συμβαίνουν με την πανδημία και τα δυσάρεστα νέα που υπάρχουν από την Εθνική Ανδρών;

Κωνσταντίνος ΒιτέλλαςΟ νέος ιός είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Τα κρούσματα που ευρέθησαν στην Εθνική Ανδρών προκαλούν ανησυχία, τόσο για τους αθλητές όσο και για τις οικογένειες τους, ωστόσο φάνηκε πόσο γρήγορα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας. Εύχομαι στους νοσούντες καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ο Απόλλωνας πέρυσι δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του στο πρωτάθλημα που ήταν να ξανά βγει στην τριάδα, τι αποκόμισες από την περυσινή σεζόν και είσαι έτοιμος για την επόμενη;

Κωνσταντίνος Βιτέλλας: . Την περυσινή χρονιά, παρ’όλη την σκληρή δουλειά μας, ο στόχος μας δεν επετεύχθη. Ωστόσο, νομίζω πως ο Απόλλωνας, ειδικά μετά την άνοδο στην Α1, έχει αποδείξει την αξία του και έχει αποτελέσει έκπληξη για πολλούς. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και δουλεύουμε σκληρότερα και πιστεύω πως οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη την νέα σεζόν και ποιοι οι προσωπικοί σου;

Κωνσταντίνος ΒιτέλλαςΟι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας. Μένουμε υγιείς, δίνουμε το 100% του εαυτού μας και προχωράμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τελειώνοντας, έχεις να πεις κάτι στους φιλάθλους του Απόλλωνα;

Κωνσταντίνος ΒιτέλλαςΟι φίλοι του ιστορικού Απόλλωνα είναι σε κάθε αγώνα κοντά μας, δίνοντας δυναμικό παρόν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Αρχικά, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, γιατί η παρουσία τους μας δίνει ώθηση κατά τη διάρκεια των αγώνων και έπειτα να τους ευχηθώ ένα όμορφο καλοκαίρι με υγεία! Θα τα πούμε στις πισίνες!

 

Πηγή: elafrataxiarxia.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0