Σε καραντίνα τέθηκε η εθνική πόλο ανδρών της Κροατίας

HomeΠόλο

Σε καραντίνα τέθηκε η εθνική πόλο ανδρών της Κροατίας

Ύστερα από τεστ κορωνοϊού οι παίκτες τέθηκαν σε καραντίνα και διακόπηκαν οι προπονήσεις.

Γαλλία 4-2 Κροατία: Deja vu Τελικού…
Πορτογαλία – Κροατία(LIVE)
Πορτογαλία 4-1 Κροατία: Εμφατική νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο για τους Πορτογάλους!

Δυσάρεστες εξελίξεις στην εθνική πόλο ανδρών της Κροατίας. Ο Αντε Βουκίσεβιτς βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό μετά τα τεστ που έγιναν σε όλα τα μέλη της αποστολής. Άμεσα οι προπονήσεις της εθνικής ομάδας πόλο σταμάτησαν και μετά από τις υποδείξεις των αρμοδίων φορέων υγείας τέθηκαν σε καραντίνα όλα τα μέλη της.

 

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Κροατίας οι διεθνείς φέρονται να κόλλησαν σε ένα πάρτι γενεθλίων στις 6 Αυγούστου το οποίο έγινε στο προπονητικό κέντρο που ήταν συγκεντρωμένη εκεί η ομάδα.

 

«Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 12 Αυγούστου, δώσαμε έναν αγώνα επίδειξης σε μια αυτοσχέδια πισίνα στη θάλασσα, στο νησάκι Βέλα Στούπα, κόντρα σε ομάδα παλαιμάχων. Είχαμε εν συνεχεία μια σύντομη συγκέντρωση, που περιλάμβανε μεσημεριανό γεύμα για την Εθνική ομάδα, στο ύπαιθρο.

Αμέσως μετά το γεύμα, η Εθνική επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Την Τρίτη 11 Αυγούστου, δώσαμε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Εθνικής Νέων, όχι στη θάλασσα, αλλά στην πισίνα, στην Κόρτσουλα», ανέφερε ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας και συνέχισε:

 

«Την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, κι ενώ έως τότε κανένας από τους παίκτες μας δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα, πληροφορηθήκαμε ότι κάποια άλλα άτομα εκτός της Εθνικής ομάδας, τα οποία όμως είχαν έλθει σε επαφή μαζί μας, ήταν θετικά. Τότε, λειτουργήσαμε άμεσα και υπεύθυνα διακόπτοντας τις προπονήσεις. Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο το πρωί, στις 15 Αυγούστου, σε συμφωνία με την Ομοσπονδία και την Επιδημιολογική Υπηρεσία, θέσαμε όλη την εθνική ομάδα υπό αυστηρή απομόνωση, καθώς δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε».

COMMENTS

WORDPRESS: 0