Στο μίτινγκ της Τσεχίας οι Φραντζεσκάκης, Τζένγκο, Δόση

HomeΥπόλοιπα ΑθλήματαΣτίβος

Στο μίτινγκ της Τσεχίας οι Φραντζεσκάκης, Τζένγκο, Δόση

Στο μίτινγκ το οποίο  θα διεξαχθεί στο Κλάντνο της Τσεχίας θα αγωνιστούν οι Έλληνες αθλητές Χρήστος Φραντζεσκάκης,  Ελίνα Τζένγκο και Παναγιώτα Δόση, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την φετινή τους σεζόν στον στίβο.

Ο Καιρός σήμερα 15 Ιανουαρίου 2018
Έκανε το 2-2 ο Προμηθέας 70-54 την ΑΕΚ, όλα θα κριθούν στο Ο.Α.Κ.Α.!!!
Λάρισα – ΑΡΗΣ 92-78

Στο μίτινγκ το οποίο  θα διεξαχθεί στο Κλάντνο της Τσεχίας θα αγωνιστούν οι Έλληνες αθλητές Χρήστος Φραντζεσκάκης,  Ελίνα Τζένγκο και Παναγιώτα Δόση, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας Κ20 στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης, βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αν δεν έχει επηρεαστεί από τα διαδοχικά ταξίδια είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσει να σπάσει και το φράγμα των 77,00 μέτρων.

Τον τελευταίο της αγώνα στη φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσει στην Τσεχία η Ελίνα Τζένγκο, που θέλει να τον συνδυάσει με βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της, ενώ σε καλή κατάστση βρίσκεται και  η Παναγιώτα Δόση, που ευελπιστεί στον τελευταίο της αγώνα ως νεάνιδα να βελτιώσει το φετινό της 1,85 μ. και γιατί όχι και το ατομικό της – και πανελλήνιο – 1,86 μέτρα.

COMMENTS

WORDPRESS: 0