Μεγάλη αντίδραση ανθρώπων του στίβου κατά του αθλητικού νομοσχεδίου

HomeΣτίβος

Μεγάλη αντίδραση ανθρώπων του στίβου κατά του αθλητικού νομοσχεδίου

Αντίδραση από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού στίβου στο αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην βουλή

Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών!!
Υποψήφια για πρόεδρος στο ΣΕΓΑΣ η Τασούλα Κελεσίδου
«Βολές» Αυγενάκη κατά των ομοσπονδιών

Συνολικά 382 μέλη των αθλητικών Ενώσεων, Σωματείων, παλιοί πρωταθλητές, βετεράνοι αθλητές και φίλαθλοι προχώρησαν στην έκδοση ψηφίσματος, μέσα από το οποίο εκφράζουν την αγανάκτησή τους ενάντια στο αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στην βουλή.

Αναλυτικά το Ψήφισμα

“Οι υπογράφοντες Μέλη Αθλητικών Ενώσεων, Σωματείων, παλιοί Πρωταθλητές. Προπονητές και Φίλαθλοι του Στίβου, παρακολουθούμε με έντονα συναισθήματα και απορίες την προσπάθεια του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη να διαμορφώσει ένα καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Αθλητισμού.
Η ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, με την προ ολίγων ημερών ψήφιση του Νέου Νόμου για τον Αθλητισμό, αντί να καθησυχάσει τις ανησυχίες και να λύσει τις απορίες μας, γέννησε συναισθήματα λύπης, θυμού και αποφασιστικότητας.
ΛΥΠΗΣ για τα φαινόμενα διχασμού που προκαλούν μέσα στην Αθλητική Οικογένεια οι χειρισμοί του κ. Υφυπουργού,

ΘΥΜΟΥ για την απαξίωση και τον αποκλεισμό ιστορικών και καταξιωμένων αθλητικών στελεχών, από την ενεργό ενασχόληση με τον αθλητισμό, με ρατσιστικές και αντιδημοκρατικές διατάξεις και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ να αντιταχθούμε σθεναρά στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις μέσα στην Αθλητική Οικογένεια, που καταλύουν την αυτονομία του Αθλητικού Κινήματος και το δικαίωμα να ρυθμίζει τις εσωτερικές του υποθέσεις και να αναδεικνύει τις ηγεσίες του, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές είναι Κρατικές ή Κομματικές”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0