Ερυθρόλευκος ο Κουμεντάκης

HomeΒόλεϊ

Ερυθρόλευκος ο Κουμεντάκης

Απο τον Μανιογνώστη Ο διεθνής ακραίος αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ έκανε την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το συμβόλαιο το

Record:<<Υποψήφιος μεταγραφικός στοχος της Μπενφίκα ο Σεμέδο>>
Εισιτήρια διαρκείας 2018-19 με εκπτώσεις, προνόμια και προτεραιότητα στην «Αγιά Σοφιά»
Πρόγραμμα προετοιμασίας Παναιτωλικού

Απο τον Μανιογνώστη

Ο διεθνής ακραίος αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ έκανε την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Το συμβόλαιο του διεθνή ακραίου είναι 1+1 χρόνια.

Οι δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:”Αν και στον ΠΑΟΚ έμεινα λίγο χρονικό διάστημα, το να μετακινείσαι από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο είναι λίγο δύσκολο, ειδικά για τους οπαδούς και τους φιλάθλους οι οποίοι το ζουν πιο πολύ. Όταν όμως είσαι επαγγελματίας τα πράγματα είναι πιο απλά, γιατί βάζεις κάτω τα δεδομένα που έεις και αποφασίζεις με αυτά. Είμαι επαγγελματίας αθλητής και επέλεξα σύμφωνα με το καλύτερο για το μέλλον μου, όπως κάνουν όλοι οι επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο. Θεωρώ ότι όποια φανέλα έχω φορέσει στο παρελθόν την έχω τιμήσει και το ίδιο θα κάνω και με αυτή του Ολυμπιακού. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, κάθε ημέρα θα δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου! Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με αυτούς του Ολυμπιακού. Αυτό άλλωστε ήταν και μεγάλο κριτήριο για να πάρω την τελική μου απόφαση για την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και διαχρονικά στην Ευρώπη. Τρανό παράδειγμα και η φετινή του πορεία. Θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη… να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου.

Από συντοπίτες μου αθλητές που είναι στον Ολυμπιακό ή ήταν στον Ολυμπιακό, έχω μάθει τα καλύτερα για τον σύλλογο, τον κόσμπο και για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτόν. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που θα μπω κι εγώ στο γκρουπ των Εβριτών που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό και εύχομαι να ξεπεράσω αθλητές απο τον Έβρο, που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπως ο Θανάσης Μουστακίδης και ο Μάριος Γκιούρδας!”

COMMENTS

WORDPRESS: 0