Πολύ κοντά στην παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Γιάκομπσεν

HomeΒόλεϊ

Πολύ κοντά στην παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Γιάκομπσεν

Ο πασαδόρος της ομάδας βόλλευ του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν βρίσκεται μια «ανάσα» από την παραμονή του στους «πράσινους».

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Βέργος!
Το «μπαμ» με Έλια θέλει ο Παναθηναϊκός!
Ανακοίνωσε την παραμονή του Μακέντα ως το 2023 ο Παναθηναϊκός!

Ο Άξελ Γιάκομπσεν βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός πασαδόρος συναντήθηκε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και οι συζητήσεις πήγαν πολύ καλά όσον αφορά την ανανέωση του άσσου των «πρασίνων».

Ο ίδιος ο Γιάκομπσεν ανέφερε στο sdna.gr όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

Πως βλέπεις όλο αυτό με τη στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη;

«Είναι εκπληκτικό. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνουν. Μας δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, σε μια στιγμή που η ομάδα είναι σε περίεργη κατάσταση. Πέραν από την φωνή τους στο γήπεδο λοιπόν κάνουν και αυτή την κίνηση.Για κάποιους από αυτούς το ποσό αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με αυτά τα χρήματα φυσικά βοηθάνε όλο τον Ερασιτέχνη και κατ΄ επέκταση το βόλεϊ»

Η μεγάλη ερώτηση είναι μία: Θα μείνεις στον Παναθηναϊκό;

«Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσουμε σε συμφωνία. Εγώ θέλω να μείνω, η ομάδα με θέλει όπως και ο κόουτς. Από τη στιγμή που και οι τρεις συμφωνούμε τότε θα deal. Μπορώ να πω ότι είναι θέμα χρόνου. Μένουν τα τυπικά».

Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για σένα;

«Με τον Παναθηναϊκό έχω περάσει από πολλά. Έχουμε ζήσει χαρές , έχουμε ζήσει άσχημες στιγμές. Όλα αυτά με έχουν κάνει να δεθώ με την ομάδα.Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι όλο και μεγαλύτερος φαν της ομάδας. Είμαι ήδη δύο χρόνια στην ομάδα.  Θέλω να μείνω για χρόνια στον Παναθηναϊκό. »

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0