Ξανά στον Ηρακλή ο Φωτιάδης…!!

HomeΒόλεϊ

Ξανά στον Ηρακλή ο Φωτιάδης…!!

Ο Νικηφόρος Φωτιάδης επιστρέφει στον Ηρακλή. Ο 23 χρονος κεντρικός δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του στους «κυανόλευκους»

Ο Βάργκας στον Ηρακλή 2015
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή 2015
Ηρακλής: Οριστική η επιστροφή του Στεφανίδη!

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Νικηφόρου Φωτιάδη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή και έναρξη συνεργασίας με τον Νικηφόρο Φωτιάδη.

Ο Νικηφόρος γεννημένος 12.06.1997, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

«Μεγάλη τιμή που με ζήτησε ξανά η ομάδα και ήταν εύκολη επιλογή να γυρίσω. Είναι μία ιδιάζουσα χρονιά, από την πρώτη προπόνηση το καταλάβαμε διότι υπήρξε μεγάλη αποχή απ’ όλους μας. Θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην προετοιμασία γιατί ένας τραυματισμός θα μας πάει πάρα πολύ πίσω, όπως επίσης πρέπει να προσέχουμε και στην καθημερινή μας ζωή, αντίστοιχα μία καραντίνα τώρα για κάποιον από εμάς θα πάει όλη την ομάδα πίσω. Από εκεί και πέρα Ηρακλής είμαστε και στόχος μας είναι ο υψηλότερος, θα δουλέψουμε για να το πετύχουμε. Περιμένουμε να ενταχθούν και οι ξένοι, ωστόσο εμείς που είμαστε εδώ έχουμε όρεξη και διάθεση. Με τον Φιλίπ που έχουμε γνωριστεί, είναι ένας έξυπνος αθλητής και πιστεύω ότι θα αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα όπως και όλοι υπόλοιποι θα δέσουμε πολύ γρήγορα και θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Ομάδες :

2019-2020 : Πήγασος
2017- 2019 : Ηρακλής
2016 -2017 : Πήγασος
2010- 2016 : Ηρακλής

Διεθνείς συμμετοχές: Ελλάδα
Χρυσό, πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2017

Καλώς επέστρεψες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

COMMENTS

WORDPRESS: 0